Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας έκανε δηλώσεις πριν ληφθεί απόφαση στη Σύνοδο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο Τσίπρας θα είχε πετύχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα στη χθεσινή σύνοδο. Με το γνωστό σύστημα "τους κλείνουμε όλους σε μια αίθουσα έως να τους πείσουμε" ή να σκάσουν από την έλλειψη νερού! Οι διαπραγματεύσεις εκτός από μεγαλοστομίες θέλουν και διπλωματική παιδεία για να έχουν αποτέλεσμα, Αλέξη! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Απαντώντας στις επικρίσεις του Α. Τσίπρα που χαρακτήρισε «κομπάρσο» τον πρωθυπουργό αναφέρθηκε στην σκληρή διαπραγμάτευση του Α. Σαμαρά στις Βρυξέλλες, που απέδωσε καρπούς, και σχολίαζοντας ότι ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ διακρίνεται από «άγνοια» για τα ευρωπαϊκά θέματα και είναι «εκτός πραγματικότητας».

«Καταφέραμε μέσα από την συρρικνούμενη πίτα να πάρουμε την μεγαλύτερη αύξηση από όλα τα κράτη μέλη», σημείωσε ο Σ. Κεδίκογλου, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα«, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η Ελλάδα κατάφερε να πάει από τα 11,5 δισ. ευρώ που ήταν η αρχική πρόταση της Κομισιόν στα 18,5 δισ. κάτι που μεταφράζεται όπως υπογράμμισε σε αύξηση της τάξης του 60%.

Κληθείς να σχολιάσει τις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα που χαρακτήρισε κομπάρσο τον πρωθυπουργό και τον κατέκρινε επειδή δεν πέτυχε τίποτα στις Βρυξέλλες, ο Σ. Κεδίκογλου, σημείωσε ότι πρόκειται για «απρέπεια» και «χαιρεκακία» αφού ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, όπως υπογράμμισε, ξεκίνησε τις επικρίσεις από το μεσημέρι, προτού καν ληφθεί η τελική απόφαση. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=112991639

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS