Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Λοβέρδος: Χωρίς τον Γιώργο θα πάει καλύτερα το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αυτή η ευκολία με την οποία αποδομείται ο αποχωρήσας ηγέτης, που μέχρι πριν λίγο αναγορεύονταν από όλους τους σε πεφωτισμένο καθοδηγητή και σωτήρα της χώρας, είναι αρκετή για να μας εμπνεύσει εμπιστοσύνη για τη νέα φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ που ευαγγελίζονται οι επίδοξοι αρχηγοί! Επίσης δεν μας εξηγούν γιατί να επιλέξουμε μια κυβέρνηση συνεργασίας, όταν ασθμαίνοντας ακολουθούν όλοι τους τη ρητορική Σαμαρά και να μην προτιμήσουμε απευθείας το πρωτότυπο! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σε συνέντευξή του στο Βήμα, ο Α. Λοβέρδος επισημαίνει πάντως πως δεν αρκεί μόνο η αλλαγή ηγεσίας για να πάει καλά το κόμμα, το οποίο όπως τονίζει, θα πρέπει να αλλάξει και πολιτική και φυσιογνωμία. «Ο εκάστοτε Πρωθυπουργός καρπώνεται το όφελος από την επιτυχία, αλλά και αποδοκιμάζεται αν η κυβέρνηση αναγκαστεί να πάρει δύσκολα μέτρα ή αν αποτύχει. Λειτουργεί σαν αλεξικέραυνο, απορροφώντας όλους τους κεραυνούς δεν αρκεί όμως η αλλαγή ηγεσίας. Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να αλλάξει και πολιτική του φυσιογνωμία».

Ο κ. Λοβέρδος, δηλώνει πως ήταν βέβαιος για την αποχώρηση του Γιώργου Παπανδρέου από την ηγεσία του κόμματος. «Ήμουν βέβαιος ότι αποχωρεί. Και έτσι καθόρισα την ως σήμερα πορεία μου. Κάποιοι έχαναν χρόνο συζητώντας τι θα κάνει ο Παπανδρέου. Γι αυτό έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο. Τώρα η παράταξη πρέπει να αλλάξει ηγεσία, δομή, αλλά και πολιτική φυσιογνωμία. Οι πολίτες θα παίξουν κύριο ρόλο σε όλα αυτά. Είμαστε ήδη στην επόμενη μέρα και ο χρόνος κυλά αντίστροφα». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=118877&catID=1

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS