Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ , ΕΚΛΟΓΕΣ , ΚΟΜΜΑΤΑ , ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Διαδικτυακές τάσεις κομματικής επιρροής (Απρίλιος 2012)

Σας ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά όσους συμμετείχατε και σε αυτή την προσπάθεια μας. Μόλις δυο εβδομάδες πριν από την πιο ιδιαίτερη εκλογική διαδικασία από την αρχή της Μεταπολίτευσης, με τις τάσεις του εκλογικού σώματος να δείχνουν πιο ευμετάβλητες από ποτέ και τις εταιρείες δημοσκοπήσεων να αδυνατούν να εξάγουν ασφαλή συμπεράσματα για την ακριβή, τελική συμπεριφορά των πολιτών και να αποφεύγουν κάθε πρόβλεψη, δεν επιχειρούμε με μια διαδικτυακή έρευνα να εξαγάγουμε τα ασφαλέστερα συμπεράσματα. 

Απλά αναζητούμε σταθμίζοντας το συγκεκριμένο δείγμα κι αποφεύγοντας τις διπλοψηφίες να προσεγγίσουμε κάποιες από τις τάσεις των πολιτών σε σύγκριση με παλαιότερες προσπάθειες μας. Οι βασικές τάσεις είναι δεδομένες εδώ και καιρό. Η πτώση του δικομματισμού, η ενίσχυση της Αριστεράς, η παρουσία των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η ενίσχυση της Χρυσής Αυγής.Τα όρια αυτών των τάσεων μόνο η κάλπη πρόκειται να τα αποκαλύψει.

Με βάση λοιπόν τη στάθμιση του δείγματος των ατόμων που συμμετείχαν στην έρευνα μας, από τις 19 Μαρτίου έως τις 17 Απριλίου, η κομματική επιρροή καταγράφεται ως εξής:


Για σύγκριση και αναδρομή στις προηγούμενες αποτυπώσεις μας των κομματικών τάσεων http://maxitikoi-polites.blogspot.com/p/gallop.html 

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS