Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - ""Εκρηκτικό" το κλίμα στη Βουλή"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Εκρηκτική είναι η κατάσταση σε όλα τα επίπεδα (κοινωνικά, οικονομικά, πολιτικά). Το ζητούμενο δεν είναι απλά η αντίθεση στις μνημονιακές εμμονές περί λιτότητας που έχουν αποδειχθεί πλήρως αναποτελεσματικές αλλά το σε ποιο πλαίσιο μπορεί να κινηθεί η χώρα διεκδικώντας αλλαγές πολιτικής αλλά και να ωφεληθεί από γενικότερες Ευρωπαϊκές προσαρμογές στην πραγματικότητα που αν και νωχελικά αρχίζουν να αποκτούν φωνή και υπόσταση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


Από το «όχι» στο «ναι» ο Πρωτόπαπας

Άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος ενώ όλες τις προηγούμενες ημέρες δήλωνε ότι θα ψήφιζε «όχι» στην μείωση του κατώτατου μισθού, τελικά θα ψηφίσει «ναι». Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δήλωση του ο κ Πρωτόπαπας : «Σαφώς προβληματίστηκα. Επειδή όμως ως βουλευτής οφείλω να θέσω το Εθνικό Συμφέρον, το συμφέρον του ελληνικού λαού υπεράνω ΟΛΩΝ μπροστά στο μοναδικό ερώτημα της σημερινής ψηφοφορίας, δηλαδή «Ευρώ ή Δραχμή και χρεοκοπία» θα ψηφίσω ΝΑΙ στη σύμβαση».

«Όχι» θα ψηφίσει η Άννα Βαγενά

«Όχι» στο νέο μνημόνιο αναμένεται να ψηφίσει η κυρία Άννα Βαγενά. Η ηθοποιός, που αντικατέστησε την κυρία Πέμη Ζούνη μετά την παραίτηση της, αναμένεται, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, να ψηφίσει «όχι» στην πρώτη ψηφοφορία που θα μετάσχει ως βουλευτής. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=123812&catID=1

Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS