Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS - Άρθρα - Πανωλεθρία πολιτικών…

Του Δημήτρη Ρίζου 

ΟΣΟ θα πλησιάζουμε προς τις εκλογές, τόσο θα αυξάνονται τα κρούσματα αποχώρησης παλαιών βουλευτών – στελεχών από τα ψηφοδέλτια και από την πολιτική… Μετά τον Σταύρο Δήμα, χθες ανήγγειλε τη μη υποψηφιότητά του κι άλλο ένα στέλεχος, ο Σωτήρης Χατζηγάκης…

*** ΔΕΚΑΔΕΣ βουλευτές, απ’ όλα τα κόμματα, έχουν συνειδητοποιήσει ήδη ότι οι πιθανότητες να επανεκλεγούν είναι ελάχιστες έως καθόλου!.. …Το έχω ξαναγράψει, αλλά προσωπικά έχω την πεποίθηση ότι από τους 300 βουλευτές της σημερινής Βουλής δεν θα εκλεγούν ούτε 100!..

*** ΠΑΝΩ από 40 χρόνια στην πολιτική δημοσιογραφία, δεν θυμάμαι να υπήρξε ποτέ σε τέτοιο βαθμό απαξίωση της πολιτικής, των πολιτικών και του πολιτικού συστήματος γενικότερα!.. …Ούτε καν περνούσε από το μυαλό οιουδήποτε ότι οι βουλευτές δεν θα τολμούσαν πια να ξεμυτίσουν από το σπίτι τους αφού θα τους περίμεναν… αβγά και γιαούρτια!..

*** ΓΙΑ να φθάσουμε ώς εδώ όμως, δεν προηγήθηκαν μόνο τα σαδιστικά μέτρα που εξοντώνουν τον Ελληνα πολίτη… …
Αυτά υπήρξαν το αποκορύφωμα της πολιτικής αθλιότητας…
Είχε προϋπάρξει, από χρόνια, η πολιτική φθορά με τα τεράστια σκάνδαλα, με την παντελή ατιμωρησία πολιτικών, με την υποκρισία τους, με τις πελατειακές τους σχέσεις και με τον λαϊκισμό τους!..
Συμπερασματικά δεν θα ήταν υπερβολή ο ισχυρισμός ότι: …Το πιο διεφθαρμένο επάγγελμα σήμερα θεωρούν οι πολίτες την ΠΟΛΙΤΙΚΗ!.. …Και αυτό θα επιβεβαιωθεί στις επικείμενες εκλογές.

ΠΗΓΗ: ΑΔΕΜΣΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=59879

Share
Tags: ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS