Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Μεϊμαράκης σε Καμμένο: «Να πεις στη Μέρκελ ότι δεν πληρώνεις»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Για να βάζουμε κάποια πράγματα στη θέση τους η ιδέα για μονομερή στάση εξωτερικών πληρωμών είναι του Τσίπρα. Όσοι την επικαλούνται αν θέλουν να είναι ειλικρινείς με τον εαυτό τους οφείλουν να περιγράψουν τις ακριβείς συνέπειες της για τα εισοδήματα των πολιτών και την πολιτικοοικονομική απομόνωση της χώρας (σε κρίσιμες εθνικά περιόδους). Γιατί το κερασάκι δεν καθορίζει από μόνο του και τη γεύση της... τούρτας (που θα είναι πολύ πικρή)!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Ευχή» στον Π. Καμμένο να πάρει... 50% στις εκλογές και να πει στη Μέρκελ ότι δεν πληρώνει το χρέος από τον Β. Μεϊμαράκη που ρίχνεται στη μάχη κατά των «Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Ολομέτωπη επίθεση προς τον Πάνο Καμμένο από τον πρώην υπουργό του Καραμανλή που μπαίνει στη μάχη με τον... συνυποψήφιό του στη Β’ Αθηνών προκειμένου η ΝΔ να αποδείξει ότι αφενός οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν έχουν καμία σοβαρή πρόταση για την οικονομία και αφετέρου ότι μοναδικός στόχος είναι να αποκοπεί η πορεία του Αντ. Σαμαρά προς την αυτοδυναμία. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=136332&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS