Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Σαμαράς: Η Αθήνα μπορεί να ξαναγεννηθεί

Σημαντικό για την ανάκτηση της αυτοπεποίθησης και της αξιοπιστίας της χώρας χαρακτήρισε το έργο της ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Αθήνας με άξονα την οδό Πανεπιστημίου επεσήμανε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά το χαιρετισμό του στην παρουσίαση της «Παρέμβασης στην Πανεπιστημίου».

«Η παρουσίαση που μόλις είδαμε, για την ανάπλαση του ιστορικού κέντρου της Αθήνας με άξονα την Πανεπιστημίου, έχει σημαντικό συμβολικό χαρακτήρα», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Δείχνει ότι υπάρχουν ζωντανές δυνάμεις της Κοινωνίας μας που μέσα στο ζόφο της κρίσης οραματίζονται την Ελλάδα αλλιώς. Οραματίζονται την Αθήνα μας αλλιώς. Δείχνει ότι έχουμε ένα τεράστιο δυναμικό, που μπορούμε να το αναδείξουμε προς όφελος δικό μας, προς όφελος, κυρίως, των επόμενων γενεών, αλλά και για να αλλάξει η εικόνα του κόσμου για την Ελλάδα. Η αυτοπεποίθησή μας και, γιατί όχι, η αυτοεκτίμησή μας. Δείχνει ότι μαζί με άλλες παράλληλες παρεμβάσεις, η Αθήνα μπορεί να ξαναγεννηθεί στο μυαλό μας, στην ψυχή μας - σε λίγα χρόνια και στην πραγματικότητα», προσέθεσε. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63789152

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS