Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Αντ. Σαμαράς: Η Ελλάδα δεν χρειάζεται άλλα δανεικά - Η τρόικα φεύγει

Απορρίπτει κάθε συζήτηση για το ενδεχόμενο ενός τρίτου μνημονίου ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του, δηλώνοντας ότι η χώρα δεν θέλει νέα δανεικά και ότι η τρόικα θα φύγει με το τέλος του τρέχοντος προγράμματος.

Όλα αυτά χάρη στην επικείμενη, νέα, αναδιάρθρωση του χρέους, την ήδη καλή πορεία του σχεδίου εξόδου στις αγορές και την δημοσιονομική εξυγίανση, λόγω της οποίας θα αρχίσουν από φέτος οι φοροελαφρύνσεις και θα αυξηθούν οι δόσεις στις ρυθμίσεις για τα χρέη.

Ο κ. Σαμαράς δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα δεν χρειάζεται νέα δανεικά! Και δεν θα μπορούσε να υπογράψει "νέο μνημόνιο" για χρήματα που δεν χρειάζεται. Με την λήξη του προγράμματος η τρόικα θα φύγει. Όπως έγινε στην Ιρλανδία και την Πορτογαλία. Εκείνο που μας ενδιαφέρει είναι να τελειώσει το πρόγραμμα και να γίνουμε ξανά "φυσιολογική" χώρα».

O πρωθυπουργός επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι πολιτικές που εξαγγέλλει οδηγούν αυτομάτως σε νέο μνημόνιο με πιο δυσβάσταχτους όρους, τονίζοντας ότι: «Ο κ. Τσίπρας επιστρέφει στο "λεφτά υπάρχουν" που μας έφερε σε αυτή την κατάσταση. Είναι λαϊκίστικες υποσχέσεις που οδηγούν μαθηματικά πίσω σε νέο μνημόνιο! Εμείς βγαίνουμε από το μνημόνιο οριστικά και δεν θα ξαναχρειαστούμε δανεικά. Αυτή είναι η βασική διαφορά μας με τον ΣΥΡΙΖΑ…». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26509&subid=2&pubid=113346440
Share

1 σχόλια

  1. clark says:

    Να πάρει ένα νόμιμο δάνειο ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα για τους πελάτες που είναι σε απελπιστική ανάγκη οικονομικής βοήθειας. Το θέμα της πίστωσης και των εξασφαλίσεων είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από έναν ιδιωτικό δανειστή. η εταιρεία μικροχρηματοδοτήσεων έχει πιστοποιηθεί από το συμβούλιο του δανειστή να δώσει δάνεια σε τοπικούς και διεθνείς πελάτες με επιτόκιο 3%. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail : clark123156@gmail.com , whatsapp αριθμός: +18635356458

     

    * Δάνεια επενδυτών
    * Εδραίωση χρέους
    * Δεύτερη υποθήκη
    * Επιχειρηματικά δάνεια
    * Προσωπικά δάνεια
    * Διεθνή Δάνεια

    3% προσφορά δανείου ισχύουν τώρα

Leave a Reply

SYNC BLOGS