Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Διήμερη παράταση μετά τις... ουρές

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Πρόκειται για τα κλασικά συμπτώματα μιας κρατικής μηχανής που έχει συνηθίσει να ενεργοποιείται μετά τις συνέπειες του προβλήματος κι όχι με την προκαταβολική πρόβλεψη τους. Τι ποιο απλό, από τη στιγμή που υπήρξε τριήμερη απεργία, να δοθεί εξαρχής ανάλογη παράταση. Αντανακλαστική αντίδραση στην πραγματικότητα χρειάζεται! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την παράταση της προθεσμίας πληρωμής φόρων και οφειλών στις εφορίες, για δύο ημέρες, την Τρίτη και την Τετάρτη (2-3 τρέχοντος), αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών λόγω της μεγάλης προσέλευσης των φορολογούμενων σήμερα στις εφορίες.

Από το πρωί στις περισσότερες Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες είχε δημιουργηθεί το αδιαχώρητο καθώς οι περισσότεροι φορολογούμενοι έσπευσαν για να αποπληρώσουν τις οφειλές τους. Έτσι λοιπόν όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες που ανήρτησε το enikos.gr οι ουρές στη ΔΟΥ Χαλανδρίου έφταναν μέχρι το δρόμο με αποτέλεσμα η ταλαιπωρία για το κοινό να είναι πολύ μεγάλη.

Σημειώνεται ότι λόγω της απεργίας των εφοριακών υπαλλήλων την περασμένη εβδομάδα το υπουργείο Οικονομικών είχε ανακοινώσει παράταση μιας ημέρας (για σήμερα), της προθεσμίας που έληγε την Παρασκευή.

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=176918&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS