Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Κάλεσμα Τζήμερου σε Ραγκούση για συνεργασία

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Προφανώς και η χώρα χρειάζεται ένα μεταρρυθμιστικό μέτωπο, με διοικητικό και παραγωγικό όραμα για τον τόπο! Όταν όμως κάποιοι αυτοχαρακτηρίζονται ως σοβαροί κι άλλοι ανακαλύπτουν τις διαρθρωτικές αλλαγές με καθυστέρηση ετών, το "κούτελο" μάλλον χάνει πολύ από την "καθαρότητα" του! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Έλα να ενωθούμε όλοι μαζί να διώξουμε το καρκίνωμα»

Κάλεσμα για κοινή πορεία απηύθυνε μέσω twitter ο Θάνος Τζήμερος στο πρωην υπουργό Γιάννη Ραγκούση, μετά την αποχώρηση του τελευταίου από το ΠΑΣΟΚ. Αρχικά ο κ.Τζήμερος έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter «Και πολύ άντεξε o Ραγκούσης! Χαιρετίζουμε την αποχώρηση ενός σοβαρού ανθρώπου», ενώ επιτέθηκε και στο ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζοντας το «κόμμα που πλέον παράγει μόνο ανέκδοτα και δυστυχία».

Δύο λεπτά αργότερα όμως ανάρτησε την... πρόσκληση στο κ.Ραγκλούση και σε όλους τους σοβαρούς ανθρώπους που θέλουν να δημιουργήσουν ένα μεταρρυθμιστικό μέτωπο. Έγραψε χαρακτηριστικά «Καιρός όλοι οι σοβαροί άνθρωποι να ενωθούν για τη δημιουργία ενός μεταρρυθμιστικού μετώπου που θα σαρώσει το καρκίνωμα της μεταπολίτευσης».

ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR
http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/499464/Kalesma-Tzimeroy-se-Raggoysi-ga-synergsia.aspx

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS