Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Λεβαντόφσκι: Καλά τα νέα από την Ελλάδα - Γίνονται ξανά επενδύσεις

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τα spreads στις αγορές αποκλιμακώνονται, η απορροφητικότητα από τα διαρθρωτικά ταμεία ξεπερνά τις προβλέψεις, μεγάλες εταιρείες σχεδιάζουν project στη χώρα μας. Αν διατηρηθεί η πολιτική σταθερότητα, μειωθεί το κόστος της ενέργειας, συνεχιστεί ο περιορισμός της γραφειοκρατίας και ενταθεί η αντίστροφη φορολογική πορεία (που ξεκίνησε με το ΦΠΑ στην εστίαση), τα καλά επενδυτικά νέα θα πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αισιόδοξος για την Ελλάδα δήλωσε ο Janusz Lewandowski, Ευρωπαίος Επίτροπος αρμόδιος για θέματα κοινοτικού προϋπολογισμού.

«Υπάρχουν καλά νέα από την Ελλάδα», όπως αναφέρει η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, η οποία φιλοξενεί συνέντευξη του Ευρωπαίου Επιτρόπου, σχετικά με τη διάσωση του ευρώ και την έλλειψη ρευστότητας.

Η χώρα «θα απορροφήσει 24% περισσότερα χρήματα από τα διαρθρωτικά ταμεία από ό,τι αναμενόταν τον περασμένο Απρίλιο. Αυτό για μένα είναι ένα καλό νέο. Αποδεικνύει ότι τα πράγματα στην Ελλάδα προχωράνε. Γίνονται και πάλι επενδύσεις. Στο παρελθόν πολλά προγράμματα δεν υλοποιήθηκαν, διότι η διοίκηση δεν ήταν σε θέση να τα υλοποιήσει. Αυτό φαίνεται πως σταδιακά αλλάζει», τόνισε ο αξιωματούχος της Κομισιόν. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΗΜΕΡΗΣΙΑ
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113122369


Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS