Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - ΤτΕ: Αμετάβλητα τα επιτόκια καταθέσεων - Πτώση επιτοκίων στα δάνεια

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μπορεί οι επιτοκιακές μεταβολές να μην είναι τεράστιες, μπορεί η ρευστότητα στην αγορά να μην έχει αποκατασταθεί πλήρως, όμως η εικόνα, σε σχέση με πριν 1,5 χρόνο, αποκτά θετικό πρόσημο και καινούρια δυναμική. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Αμετάβλητο παρέμεινε το μέσο σταθμισμένο επιτόκιο του συνόλου των νέων καταθέσεων, τον Δεκέμβριο του 2013, ενώ το αντίστοιχο επιτόκιο που αναφέρεται στα νέα δάνεια παρουσίασε πτώση.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ), το επιτοκιακό περιθώριο μειώθηκε κατά 38 μονάδες βάσης και διαμορφώθηκε στις 3,31 εκατοστιαίες μονάδες.

Όσον αφορά στις καταθέσεις, το μέσο επιτόκιο των καταθέσεων μιας ημέρας από νοικοκυριά παρέμεινε σχεδόν αμετάβλητο στο 0,37%, ενώ το αντίστοιχο επιτόκιο των καταθέσεων από επιχειρήσεις αυξήθηκε κατά 4 μονάδες βάσης και διαμορφώθηκε στο 0,45%. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/finance/story/761519

Share

1 σχόλια

  1. Unknown says:

    Γειά σου,

    Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

    Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

    Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

    Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω: Email: easyloanfirm2020@gmail.com



    Είμαστε πιστοποιημένοι,
    αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

    Τις καλύτερες ευχές,
    Ντέρεκ Ντάγκλας
    easyloanfirm2020@gmail.com

Leave a Reply

SYNC BLOGS