Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Α. Σαμαράς: Στην πρώτη γραμμή ο τουρισμός

Ο τουρισμός είναι ο πρώτος τομέας της οικονομίας που έδωσε το σήμα για την ανάπτυξη της χώρας, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την έναρξη της 3ης γενικής συνέλευσης του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.

"Είναι η πρώτη ΄ατμομηχανή΄, να το πω έτσι, που ΄πήρε μπρός΄ κι άρχισε να τραβά ολόκληρη την Οικονομία μας από μια οδυνηρή ύφεση που κράτησε έξη χρόνια", υπογράμμισε στον χαιρετισμό του. Και συνέχισε:

"Τώρα φαίνεται ότι σιγά-σιγά ακολουθούν κι άλλοι τομείς, γιατί ο Τουρισμός έχει πολλαπλασιαστικά αποτελέσματα οριζόντια παντού, σε όλες τις διαστάσεις της οικονομικής δραστηριότητας. Το 2013 ήταν, λοιπόν, μια χρονιά ρεκόρ για τον Ελληνικό τουρισμό. Με εφαλτήριο την περασμένη χρονιά, το 2014 μπορεί να γίνει έτος ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό. Πέρσι σπάσαμε κάθε ρεκόρ. Φέτος μπορούμε να πάμε ακόμα πιο πάνω…

Θα ήθελα να υπογραμμίσω τρία πράγματα που ήδη αλλάξαμε και ήδη απέδωσαν: --Την εμφανή ριζική βελτίωση του κλίματος για τη χώρα μας στο εξωτερικό --Την σταθεροποίηση της χώρας μας στο εσωτερικό. --Την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των ξένων τουριστικών οργανισμών και των κλαδικών μέσων ενημέρωσης προς τη χώρα μας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CAPITAL.GR
http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1954812

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS