Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Επιστρέφει το Κατάρ για Ελληνικό

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Πέρα από προσωπική επιτυχία του Μηταράκη, η σημαντικότητα της επανάκαμψης του Κατάρ έγκειται στο ότι συνειδητοποιούν πως δεν θέλουν να βρίσκονται έξω από το επενδυτικό "παιχνίδι" στην Ελλάδα, τώρα που οι προοπτικές βελτιώνονται. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το Κατάρ υπέγραψε τη συμφωνία εμπιστευτικότητας και επιστρέφει στον διαγωνισμό για το Ελληνικό» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ερωτηθείς για τη συμμετοχή του Κατάρ στον διαγωνισμό του Ελληνικού.

«Θα πρέπει να αποδίδουμε τα εύσημα εκεί που πρέπει και ο κ. Μηταράκης έχει κάνει πολύ σημαντική δουλειά» πρόσθεσε ο κ. Κεδίκογλου, μιλώντας στον Βήμα fm.

Παράλληλα, ανέφερε ότι η κυβέρνηση αποτιμά θετικά την επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Φρανσουά Ολάντ και έκανε λόγο για πολύ σημαντικά αποτελέσματα.

«Θέλω να επισημάνω τις αναφορές στην ΑΟΖ, στα ευρωπαϊκά κοιτάσματα που βρίσκονται στο Αιγαίο, στην πρόθεση της Γαλλίας να συμμετάσχει στην ενδεχόμενη συνεκμετάλλευση. Επίσης, την ενίσχυση που θα έχει η Ελλάδα από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων της Γαλλίας και την συνεισφορά σε επίπεδο τεχνογνωσίας στους τομείς της Διοικητικής Μεταρρύθμισης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Υγείας κτλ»...(Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63785648

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS