Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι γονείς καταζητούμενου για τρομοκρατία

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μην ακούσω συνειρμούς για πολιτική κάλυψη της βίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι εντελώς τυχαίο ότι η συντριπτική πλειοψηφία όσων συλλαμβάνονται έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με το χώρο. Να τα ξεκαθαρίζουμε αυτά!!!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Νέα σημαντικά ευρήματα έφερε στο φως η συνεχιζόμενη έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στο ισόγειο διαμέρισμα στα Τουρκοβούνια, στη συμβολή των οδών Καρπενησιώτη και Δικονίμου, τα οποία μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό και άλλων συνεργών των τεσσάρων συλληφθέντων της διπλής ληστείας στην Κοζάνη.

 Ειδικότερα, εντοπίστηκαν πέντε usb και διάφορες ιδιόχειρες σημειώσεις με κωδικοποιημένες φράσσεις που αποσκοπούσαν στις μεταξύ τους κρυπτογραφημένες επικοινωνίες και συνεννοήσεις...

Χθες, και κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο νεαρών -συνεργών κατα την ΕΛΑΣ των τρομοκρατών- ώστε να οδηγηθούν οι Αρχές στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Πρόκειται για τον 23χρονο Φοίβο Χαρίση-Πούλο και τον 22χρονο Ανάργυρο Ντάλιο. Ο πατέρας του 23χρονου, Γιώργος Χαρίσης, είναι δυναμικό συνδικαλιστικό στέλεχος που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, διετέλεσε β' αντιπρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενώ σήμερα είναι στη διοίκηση της ΑΔΕΔΥ.

Η μητέρα του, Ουρανία Πούλου, είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στην Παιανία και σήμερα είναι αποσπασμένη υπάλληλος σε γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. Ο δεύτερος κατηγορούμενος είναι γιος απόστρατου αξιωματικού. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63785651

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS