Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Παραιτήθηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Γιώργος Βερνίκος

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Που οφείλεται η κυβερνητική άγνοια για το ηθικής τάξης θέμα των offshore; Ποιος όφειλε πέρα από τον ίδιο τον Βερνίκο να έχει ενημερώσει τον πρωθυπουργό για το ζήτημα, αν όχι ο προτείνων το συγκεκριμένο πρόσωπο για υπουργό και στενός του φίλος! Βαγγέλη; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υφυπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Γ.Βερνίκος. Νωρίτερα, με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε από την κυβέρνηση και από τον ίδιο τον υφυπουργό εξηγήσεις για το αν συμμετέχει σε εξωχώριες εταιρείες, καθώς κάτι τέτοιο είναι ασύμβατο με τα πολιτικά πρόσωπα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση για την αγωνιστική στάση του κ. Βερνίκου ενάντια στη χούντα και για την υπεράσπιση της δημοκρατίας. Όμως, προσθέτει, ο νόμος 3849/2010 (άρθρο 6) είναι σαφής. Απαγορεύεται ρητά υπουργοί και εν γένει πολιτικά πρόσωπα να συμμετέχουν σε εξωχώριες (offshore) εταιρίες. Προβλέπονται μάλιστα βαρύτατες ποινές και χρηματικά πρόστιμα σε περίπτωση παραβίασης του νόμου αυτού. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: IN.GR
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231202296#.T-nHYxBeKRg.facebook

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS