Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Έκρηξη σε αγωγό φυσικού αερίου στην Αίγυπτο

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μπορεί να γίνει διαχειρίσιμο το ισλαμικό μένος, μέρους του αραβικού κόσμου, για το Ισραήλ; Η υπέρβαση των απολυταρχικών καθεστώτων του παρελθόντος μπορεί να οδηγήσει σε νέες ασφαλείς διπλωματικές ισορροπίες ή όπως δείχνουν τα συνεχή γεγονότα (προς το παρόν μικρά σε έκταση) θα περάσουμε πρώτα μέσα από μια μακρά περίοδο εντάσεων και επανακαθορισμών που κανείς δεν γνωρίζει τις ακριβείς επιπτώσεις τους; Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στον αιγυπτιακό αγωγό που μεταφέρει φυσικό αέριο στο Ισραήλ και την Ιορδανία. Έγινε στόχος επίθεσης για 15η φορά από την έναρξη της εξέγερσης κατά του καθεστώτος Μουμπάρακ στις αρχές του 2011.

Η έκρηξη σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες στην αλ Τουβάιλ, ανατολικά της παράκτιας πόλης αλ Αρίς, στο Σινά, πριν από το σημείο όπου ο αγωγός διακλαδώνεται προς τις δύο χώρες. είπαν αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με έναν αξιωματούχο, ένοπλοι που επέβαιναν σε ένα όχημα πλησίασαν τον αγωγό, έσκαψαν σε ένα σημείο και τοποθέτησαν εκρηκτικά τα οποία στη συνέχεια πυροδότησαν από απόσταση. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=212166

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS