Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS - Άρθρα - Οι μεγάλες πληγές της Ελλάδας!..

Του Δημήτρη Ρίζου

ΑΥΤΟΣ ο τόπος είναι τελικά γεμάτος πληγές! Πληγές που τελικά μας έφεραν στην τραγική κατάσταση που σήμερα βιώνουμε...
* ...ΠΛΗΓΗ το απέραντο, σπάταλο και διεφθαρμένο κράτος!..
* ...ΠΛΗΓΗ οι διεφθαρμένοι και μιζαδόροι πολιτικοί...
* ...ΠΛΗΓΗ η διαπλοκή εξουσίας και προμηθευτών του Δημοσίου...
* ΚΑΙ η μεγαλύτερη πληγή, οι κάθε μορφής εργατοπατέρες... Οι οποίοι, αργόμισθοι και πολυθεσίτες, έχουν εξελιχθεί στους μεγαλύτερους εχθρούς των εθνικών μας συμφερόντων!

***
Στην Αθήνα οι εργατοπατέρες κλείνουν όποτε γουστάρουν την Ακρόπολη και τα Μουσεία!.. ...Και στη Ρόδο –νησί – σύμβολο της τουριστικής Ελλάδας– οι τοπικοί εργατοπατέρες δεν αφήνουν τα κρουαζιερόπλοια να μπουν στο λιμάνι!.. ...Έτσι χιλιάδες τουρίστες, με τα μεγάλα κρουαζιερόπλοια, καταφεύγουν στα τουρκικά λιμάνια!!! (ΚΑΙ μετά αναζητούμε τους εχθρούς μας στη Γερμανία και στην Τρόικα!..).

***
ΑΜΕΤΡΗΤΑ είναι τα περιστατικά της αντεθνικής δράσης των πάσης μορφής συνδικαλιστάδων μας. Σας θυμίζω ότι αυτοί έδιωξαν κακήν κακώς από το μεγάλο Λιμάνι τους Κινέζους της COSCO... Οι ίδιοι ματαίωσαν μια εκπληκτική σύμβαση για την εκμετάλλευση των χρεοκοπημένων Ναυπηγείων... Οι εργατοπατέρες κάνουν κόλαση το Κέντρο της Αθήνας, εγκλωβίζοντας στα ξενοδοχεία τους χιλιάδες τουρίστες, που τελικά ρίχνουν μαύρη πέτρα πίσω τους... κ.λπ. κλπ.

***
ΤΟ έχω ξαναγράψει ότι η απεργία και οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων είναι ιερός θεσμός... ...Οχι όμως όταν αποβαίνουν εις βάρος των υπολοίπων Ελλήνων!.. ...Και αυτό συμβαίνει όταν λ.χ. αποκλείουν το Κέντρο της Αθήνας και κλείνουν τα μισά μαγαζιά καταδικάζοντας στην ανεργία χιλιάδες άλλους εργαζομένους!..


ΠΗΓΗ: ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=66529

Share
Tags: ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS