Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Διπλάσια δουλειά ζητεί από την Ελλάδα ο Σόιμπλε

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Αν το δει κανείς με την οπτική ότι πρέπει να επιταχύνουμε στις μεταρρυθμίσεις και την περικοπή κρατικής σπατάλης θα μπορούσε κανείς να συμφωνήσει με τη δήλωση. Στο βαθμό όμως που υπονοεί συνέχιση μιας απύθμενης εσωτερικής υποτίμησης που ανατροφοδοτεί την ύφεση και τη λήψη νέων μέτρων, ο κ.Σόιμπλε πρέπει να καταλάβει ότι πρόκειται για μια κλασική αυτοεκπληρούμενη προφητεία! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Νέες πιέσεις για τήρηση των υποχρεώσεων που απορρέουν από το μνημόνιο άσκησε σήμερα στην Ελλάδα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, καλώντας τη να διπλασιάσει τις προσπάθειες που καταβάλλει για να εκπληρώσει τους όρους του σχεδίου διάσωσης.

«Εάν υπάρχουν καθυστερήσεις, η Ελλάδα πρέπει να τις αναπληρώσει», τόνισε ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild, αρνήθηκε να κάνει προβλέψεις όσον αφορά το μέλλον της χώρας στο ευρώ και είπε ότι αναμένει τα νέα συμπεράσματα της τρόικας. «Δεν θέλω να προκαταλάβω την Τρόικα. Όταν η έκθεσή της θα είναι έτοιμη, θα συνεδριάσει το Eurogroup», σημείωσε. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2213142

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS