Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ , NEWS - Κοινωνία - Ρένα Δούρου: Είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Είναι κάποια σχήματα σκέψης που σε οδηγούν στην παράνοια! Αφού η πασιονάρια καταδικάζει συστηματικά το πελατειακό σύστημα του δικομματισμού, όταν έρχεται η επόμενη λογική κίνηση της αξιολόγησης και μιας διαδικασίας μετατάξεων, επανεκπαίδευσης κι εφεδρείας, όσων αποτελούν μέρος της ρουσφετολογίας, το ισχυρότερο κίνητρο της ψηφοθηρίας έρχεται να υπερκεράσει κάθε άλλη σκέψη. Αχ, αυτή η επανάσταση με τα ωραία της! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Σε αυτή την κρίση χρέους είμαστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι», δήλωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, στην πρωινή εκπομπή Κοινωνία Ωρα Mega, τοποθετούμενη στο ζήτημα των απολύσεων στο Δημόσιο.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της διαθεσιμότητας ο κ. Βορίδης είπε: «Η τρόικα έχει ζητήσει συγκεκριμένο αριθμό απολύσεων και υπάρχουν δεσμεύσεις γι' αυτό. Ο αριθμός αυτός δεν αφορά συνταξιοδοτήσεις, που προβλέπονται στις 150.000 μέσα στην τριετία. Η δέσμευση για τις απολύσεις είναι 2.000 εντός του έτους και άλλες 15.000 μέσα στο 2013. Αυτές θα καλυφθούν από τη διαθεσιμότητα. Αυτός είναι ένας μηχανισμός που έγινε αποδεκτός από την τρόικα. Το πιο έντιμο και το πιο δίκαιο είναι να γίνει αξιολόγηση. Υπάρχει αυτός ο χρόνος και να εξορθολογιστούν οι τομείς του Δημοσίου. Δεν ξέρω αν η κυρία Δούρου συμφωνεί σε αξιολόγηση». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63737522

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS