Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS - Άρθρα - Παγκόσμια πρωτοτυπία οι καταλήψεις!

Του Δημήτρη Ρίζου

Φοιτητές κατέλαβαν πάλι το Πανεπιστήμιο Αθηνών! (Οι καταλήψεις αποτελούν πανευρωπαϊκή πρωτοτυπία!). Με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός λειτουργίας και ο κεντρικός server και να νεκρώσουν τέσσερα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας με απροσδιόριστες συνέπειες!.. Το περιστατικό των καταλήψεων συμπίπτει με τελευταία καταγγελία που είχαμε στην εφημερίδα. Και είναι απίστευτη!..

Νεαρή Ελληνίδα, με πτυχίο που πήρε με άριστα από το Ελληνικό Πανεπιστήμιο και με μεταπτυχιακό, υπέβαλε αίτηση πρόσληψης σε βρετανική επιχείρηση του Λονδίνου. Οι υπεύθυνοι μόλις είδαν το βιογραφικό της την ειδοποίησαν ότι προσλαμβάνεται αμέσως! Και της ζήτησαν τα συμπληρωματικά χαρτιά...

Μερικές μέρες αργότερα όμως της ήλθε νέα ειδοποίηση: – «Δεν προσλαμβάνεσθε, διότι αποφοιτήσατε από το Πανεπιστήμιο σε έξι χρόνια αντί σε τέσσερα»!!! Εκπληκτη η κοπέλα έσπευσε να δικαιολογήσει αυτά τα έξι χρόνια: – «Ημουν άριστη σε όλα τα χρόνια της πανεπιστημιακής μου εκπαίδευσης. Για τα έξι χρόνια όμως δεν ευθύνομαι εγώ. Αλλά οι συνεχείς καταλήψεις του Πανεπιστημίου από φοιτητές και εξωπανεπιστημιακούς»!!!

Έκπληκτοι και οι ιθύνοντες της αγγλικής επιχείρησης χρειάστηκαν πολλές μέρες για να αντιληφθούν τι σημαίνει «κατάληψη» σχολών... ...Και έπειτα από βεβαιώσεις που τους έστειλε το Ελληνικό Πανεπιστήμιο δέχθηκαν την πρόσληψη της αριστούχου κοπέλας…

Αυτή η γελοία μόδα των καταλήψεων δημοσίων κτιρίων κ.ά. είναι, όπως προανέφερα, ελληνική πρωτοτυπία! Στον άλλο πολιτισμένο και μη κόσμο, θεωρούν ακατανόητες πράξεις τις καταλήψεις... Στην Ελλάδα, όμως, έχουμε και αυτή την «πρωτιά’! Συγχαρητήριά μας, λοιπόν!..

ΠΗΓΗ: ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ
http://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=72583

Share
Tags: ΑΡΘΡΑ , BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS