Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Πού θα βρεθούν οι 12.500 που μετατάσσονται ή τίθενται σε κινητικότητα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν επί μια τριετία δεν ολοκληρώνονται αξιολογήσεις κι οργανογράμματα, δεν ξεκαθαρίζεται το καθεστώς των συμβασιούχων και οι αμαρτωλές προσλήψεις στους ΟΤΑ, τρέχουμε τελευταία στιγμή να δώσουμε λύσεις ανάγκης. Πληρώνοντας πολιτικές ευθύνες άλλων, δηλαδή! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Το απόγευμα ή αύριο νωρίς το πρωί θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης με την τρόικα, ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη εάν στην επόμενη συνάντηση θα συμμετάσχει και ο υπουργός Εσωτερικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ελληνικό κλιμάκιο της Ομάδας Δράσης θεωρεί εφικτό να είναι έτοιμοι οι κατάλογοι με τα ονόματα των 12.500 υπαλλήλων που θα βγουν σε κινητικότητα, στα τέλη Ιουλίου. Η προϋπόθεση αυτή φαίνεται να είναι απαραίτητη προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί οι 12.500 μετακινήσεις έως τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ήδη είναι γνωστά τα ονόματα των 5.000 εκπαιδευτικών που μετατάσσονται και των 3.500 υπαλλήλων της Δημοτικής Αστυνομίας. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_05/07/2013_507713

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS