Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - «Όχι νέα μέτρα» ξεκαθαρίζουν στην τρόικα Σαμαράς-Βενιζέλος

«Όχι» στα νέα μέτρα είπαν από κοινού Σαμαράς και Βενιζέλος στις ξεχωριστές συναντήσεις που είχαν τις προηγούμενες ώρες με τους εκπροσώπους της τρόικα.

Ο Πρωθυπουργός και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ξεκαθάρισαν σε κάθε τόνο προς την τρόικα ότι η επιβολή νέων μέτρων είναι κάτι που δεν πρόκειται να δεχτούν. Η φορολογική ικανότητα των Ελλήνων έχει εξαντληθεί και σύμφωνα με την προγραμματική συμφωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων, δεν πρόκειται να δεχτούν μειώσεις μισθών, συντάξεων και νέα φορολογικά μέτρα.

Κοινή πεποίθηση που εκφράστηκε τόσο από τον κ. Σαμαρά, όσο και τον κ. Βενιζέλο προς τους τροϊκανούς, είναι να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις, να υπάρξει αύξηση κονδυλίων στην ανεργία, να μειωθούν τα υψηλά επιτόκια, να πέσει το κόστος ενέργειας και να υπάρξει ρευστότητα στην αγορά. Για τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλους τέθηκαν για πρώτη φορά από την ελληνική πλευρά, ως «προαπαιτούμενα» προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις και να εφαρμοστούν όλες οι δεσμεύσεις της χώρας προς τους δανειστές.

ΠΗΓΗ: PARAPOLITIKA.GR
http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%C2%AB%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BD%CE%B5%CE%B1-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B1%C2%BB-%CE%BE%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%82-%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS