Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Ενδιαφέρον γαλλικών επιχειρήσεων για την Ελλάδα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το επενδυτικό ενδιαφέρον εντείνεται κι οι ευκαιρίες αναζητούνται, όσο συνεχίζουμε να δημιουργούμε συνθήκες πολιτικοοικονομικής σταθερότητας και αναπτυξιακής προοπτικής. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Οι γαλλικές επιχειρήσεις διατηρούν το ενδιαφέρον τους για την ελληνική αγορά, προσβλέπουν σε μελλοντική σταδιακή ανάκαμψη και θεωρούν ότι υπάρχουν περιθώρια για προσοδοφόρες επιχειρηματικές κινήσεις. Αυτό προκύπτει από τη συνάντηση υψηλόβαθμων στελεχών ελληνικών και γαλλικών εταιρειών που διοργάνωσε χθες στο Παρίσι ο ΣΕΒ- Επιχειρηματικό Συμβούλιο Διεθνών Δράσεων σε συνεργασία με τον ομόλογο φορέα του, Medef International.

Ήδη, συμφωνήθηκε η επόμενη συνάντηση ελληνικών και γαλλικών επιχειρήσεων να πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβριο στην Αθήνα με 20 γαλλικές εταιρείες που περιλαμβάνουν πλέον στα σχέδιά τους την ελληνική αγορά.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Γαλλίας που ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο στην Αθήνα με την παρουσία και στήριξη του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Από γαλλικής πλευράς, μετείχαν 30 σημαντικές εταιρείες από διάφορους τομείς, ενώ από ελληνικής πλευράς, εταιρείες από τους τομείς φαρμακοβιομηχανίας, εξόρυξης, ενέργειας, βαριάς βιομηχανίας, δομικών υλικών, τουρισμού, επενδυτικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΚΕΡΔΟΣ
http://www.kerdos.gr/default.aspx?id=1941038&nt=103

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS