Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Μαρκόπουλος σε Σαμαρά: Είμαι παρών!

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Επιστροφές κι ελπίζουμε (ουχί καταστροφές!). Η συμπαράταξη στη δημιουργία μιας νέας εποχής για τη χώρα είναι καλοδεχούμενη στο βαθμό που δεν μυρίζει καμαρίλα και καρδιναλιακά προαπαιτούμενα! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

«Στο προσκλητήριο του Πρωθυπουργού έχω αποφασίσει να είμαι παρών». Με τη φράση αυτή ο κ. Μαρκόπουλος δίνει θετική απάντηση στο κάλεσμα του πρωθυπουργού κάτι που ήταν αναμενόμενο εδώ και αρκετές ημέρες.

Η θετική απάντηση στο προσκλητήριο ενότητας του Αντώνη Σαμαρά ήρθε με γραπτή δήλωση τουανεξάρτητου βουλευτή Κώστας Μαρκόπουλου, ο οποίος γνωστοποίησε ουσιαστικά την πρόθεσή του να επανενταχθεί στη Νέα Δημοκρατία.

Στη δήλωσή του ο κ. Μαρκόπουλος τονίζει ότι το προσκλητήριο του Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μία ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη ενώ προσθέτει ότι η χώρα μας χρειάζεται όλους χωρίς μικροπολιτική διάθεση: «Το τέλος των Μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας μας χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση. Σπάνια ένας Πρωθυπουργός απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο».

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο κύριος Μαρκόπουλος, «ο Αντώνης Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη, που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα. Απομακρύνει πολιτικούς κλυδωνισμούς και βάζει φραγμούς προς την ακτιβιστική αριστερά που εθίζεται στην καταστροφή και τους νεοναζιστές που επενδύουν στο μίσος». (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/politics/article/290859/en-anamoni-tis-epistrofis-markopoulou-sti-nd/

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS