Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "«Δεν κάνω τη δήλωση ότι δεν θα ξαναεισηγηθώ νέα μέτρα»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Πολιτικά έμπειρος ο Βενιζέλος, δεν είναι τρελός να κάνει μια δήλωση που πιθανότατα θα διαψευστεί το συντομότερο. Το τραγελαφικό με τις δηλώσεις του, είναι ότι αφού εισάγουμε νέους κεφαλικούς φόρους σε φυσικά πρόσωπα, επιχειρήσεις, ακίνητα, θα πάμε να διαπραγματευτούμε το φορολογικό! Προφανώς για να ελαφρύνουμε αυτό που πριν από λίγο επιβάλλαμε! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο λήψης επιπλέον μέτρων ο Υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Επιτροπή Οικονομικών για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.

«Δεν λέμε ότι κάθε λίγο και λιγάκι θα εισηγούμαι νέα μέτρα, αλλά δεν κάνω και τη δήλωση ότι δεν θα ξαναεισηγηθώ νέα μέτρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος κάλεσε ξανά τα κόμματα της αντιπολίτευσης να στηρίξουν το μεσοπρόθεσμο, γιατί, όπως είπε, την έλλειψη συναίνεσης την πληρώνει ο ελληνικός λαός.

«Ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Η συναίνεση πρέπει να επιβάλλεται από το ένστικτο εθνικής αυτοσυντήρησης και όχι έξωθεν», είπε ο κ. Βενιζέλος. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL.GR


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS