Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Λευκός Οίκος - Παρέμβαση υπέρ της Ελλάδας"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Φυσικά και οι ΗΠΑ δεν κόπτονται για τις εξελίξεις στην Ελλάδα από αλτρουισμό! Γνωρίζουν όμως καλά, ότι πιθανός εκτροχιασμός της χώρας μας θα σημάνει κλίμα πανικού στις αγορές και ταχύτατη μετάδοση του κλίματος διάλυσης και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Με το χρέος τους να αγγίζει το 100% και την ανεργία σε πρωτοφανή επίπεδα, ένα τέτοιο σενάριο νέας ύφεσης και κρίσης αξιοπιστίας μόνο σε συστημική κρίση μπορεί να οδηγήσει. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


Ο Λευκός Οίκος δημοσιοποίησε ξανά την ανησυχία του για την αποτυχία των χωρών-μελών της Ευρωζώνης να επιλύσουν το θέμα της εκταμίευσης της πέμπτης δόσης του δανείου προς την Ελλάδα και γενικά να διευθετήσουν το χρηματοδοτικό πρόβλημα της χώρας μας.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ δήλωσε χθες ότι η ελληνική κρίση χρέους δημιουργεί "αντίθετους ανέμους" για την παγκόσμια οικονομία και ταυτόχρονα τόνισε ότι η αμερικανική κυβέρνηση πιστεύει ότι η Ευρώπη μπορεί να εργαστεί με την Ελλάδα για να λύσει το πρόβλημα. Οι Ευρωπαίοι, είπε, έχουν την ικανότητα να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS