Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Στην έξοδο και λόγω ταξί ο Χ. Τσιόκας"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Η ατέρμονη αντιπαράθεση του βαθέος ΠΑΣΟΚ με τους όψιμους "αναμορφωτές" του Μνημονίου. Από το λαϊκισμό στις οριζόντιες περικοπές! Από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη δηλαδή! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Κάθε άλλο παρά αιφνιδιαστική ήταν η χθεσινή απόφαση του υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση να αντικαταστήσει τον γραμματέα του υπουργείου, Χάρη Τσιόκα, πρώην στενό συνεργάτη του Δημήτρη Ρέππα, καθώς η συνεργασία τους μετά τον ανασχηματισμό ήταν από τυπική έως ανύπαρκτη.

Κάθε άλλο παρά αιφνιδιαστική ήταν η χθεσινή απόφαση του υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση να αντικαταστήσει τον γραμματέα του υπουργείου, Χάρη Τσιόκα, πρώην στενό συνεργάτη του Δημήτρη Ρέππα, καθώς η συνεργασία τους μετά τον ανασχηματισμό ήταν από τυπική έως ανύπαρκτη. Το κακό κλίμα στις σχέσεις τους επιδεινώθηκε στη διάρκεια των κινητοποιήσεων των ιδιοκτητών ταξί, καθώς η πλευρά του υπουργού χρεώνει στον πρώην, πλέον, γραμματέα ότι δεν στήριζε τις επιλογές της νέας ηγεσίας του υπουργείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ραγκούσης είχε ενημερώσει σχετικά τον πρωθυπουργό για την απόφασή του, καθώς ήθελε έναν άνθρωπο της δικής του εμπιστοσύνης, τον οποίο βρήκε στο πρόσωπο του Αριστείδη Μπουρδάρα, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο υπουργείο Εσωτερικών, όταν εκείνος βρισκόταν στη θέση του ειδικού γραμματέα του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης. Η επιλογή αυτή σηματοδοτεί, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου, τη θέληση του κ. Ραγκούση να προχωρήσει σε αλλαγές χωρίς συμβιβαστικές ισορροπίες.


ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63313083

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS