Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - "Ανατροπές στους Ρεπουμπλικάνους"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο κατακερματισμός κι η αδυναμία άρθρωσης ενός ξεκάθαρου εναλλακτικού κεντρικού μηνύματος μαζί με την ακραία συντηρητικοποίηση μεγάλου μέρους του κομματικού μηχανισμού απομακρύνει τη δυνατότητα των Ρεπουμπλικάνων να διεκδικήσουν με επιτυχία την επερχόμενη Προεδρική εκλογική. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Σημαντικές ανατροπές επήλθαν χθες στην εκλογική «κούρσα» των Ρεπουμπλικάνων για την ανάδειξη του υποψηφίου τους, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον Μπαράκ Ομπάμα στις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου.

Μόλις μία ημέρα πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση στην Πολιτεία της Νότιας Καρολίνας το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα ανακοίνωσε πως νικητής στις πρώτες προκριματικές εκλογές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις 3 Ιανουαρίου στην Πολιτεία της Αϊόβα είναι όχι ο πρώην κυβερνήτης της Μασαχουσέτης Μιτ Ρόμνεϊ αλλά ο πρώην γερουσιαστής Ρικ Σαντόρουμ.

Την ίδια στιγμή, πάντως, που γινόταν γνωστό πως ο Ρόμνεϊ απώλεσε τη νίκη στην Αϊόβα, ο υπερσυντηρητικός και γνωστός υπερασπιστής των χριστιανικών αξιών Ρικ Πέρι ανακοίνωνε την αποχώρησή του από την κούρσα για το χρίσμα του κόμματός του κι έκανε γνωστό πως θα στηρίξει για το χρίσμα τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Νιουτ Γκίνγκριτς... (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=93886

Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS