Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - "Πρωτοφανές: H Ρωσία έβγαλε τις «σάλπιγγες του θανάτου»"

Σε πρωτοφανή ποσοτική, αλλά και επιχειρησιακή πυρηνική επίδειξη δύναμης προχώρησε πριν λίγες ώρες η Ρωσία με την κινητοποίηση από την Διοίκηση Στρατηγικών Διηπειρωτικών Πυραύλων των αυτοκινούμενων διηπειρωτικών πυραύλων οι οποίοι εγκατέλειχαν τις άκρως απόρρητες βάσεις τους στην στην αχανή ρωσίκή ενδοχώρα και ... βγήκαν στους δρόμους!

Η εν λόγω άσκηση αποτελείται από σειρά επιμέρους μικρότερης κλίμακας ασκήσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα σε ολόκληρη την επικράτεια της Ρωσίας, ως αν η χώρα ήταν σε πολεμική εγρήγορση για την αντιμετώπιση πυρηνικής απειλής.

Η άσκηση αυτή αναμφίβολα αποτελεί σαφές μήνυμα για την ετοιμότητα των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, αφού τα συστήματα αυτά αμέσως μετά την έξοδο τους από τις βάσεις αποτελούν πρώτους στόχους εντοπισμού από τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους οι οποίοι προσπαθούν να παρακολουθήσουν τα δρομολόγια που ακολουθούν.

Πρόκειται για μία άσκηση η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά και αποτελεί "βαρύ" μήνυμα της ρωσικής ηγεσίας προς κάθε ενδιαφερόμενο. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: DEFENCENET.GR
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=32122&Itemid=171

Share


Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS