Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Επεισόδιο μεταξύ Ομπάμα και δημοσιογράφου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Όταν η διαχείριση της παράνομης μετανάστευσης γεννά εντάσεις και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το μέγα ερώτημα είναι πότε και πως βάζεις ένα οριστικό τέλος στην παρανομία, πως διαχειρίζεσαι με δικαιοσύνη και σύνεση το μέχρι τότε πρόβλημα και πόσο διατεθειμένος είσαι να αποδείξεις ότι από εκεί και πέρα τίθενται σκληρά κι αδιαπραγμάτευτα όρια και μηδενική ανοχή. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Δημοσιογράφος ο οποίος εργάζεται σε συντηρητικό ιστότοπο πρωταγωνίστησε σε ένα μάλλον ασυνήθιστο επεισόδιο στον Λευκό Οίκο όταν διέκοψε τον αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα την ώρα που έκανε δήλωση, απαιτώντας εξηγήσεις για την απόφασή του να δώσει στους νέους μετανάστες μια ευκαιρία να παραμείνουν στο έδαφος των ΗΠΑ.

«Γιατί ευνοείτε τους ξένους σε βάρος των Αμερικάνων εργαζόμενων;», φώναξε ο δημοσιογράφος -που αργότερα είπε ότι είναι ο Νιλ Μονρό του ιστοτόπου The Daily Caller- από το χώρο όπου βρίσκονταν οι δημοσιογράφοι που άκουγαν τον Ομπάμα να μιλάει στο Ρόουζ Γκάρντεν του Λευκού Οίκου σε απευθείας τηλεοπτική σύνδεση. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ
http://www.tanea.gr/kosmos/article/?aid=4730263

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS