Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Αλ.Τσίπρας: Αν μας πουν «όχι» σε όλα, θέλουν το τέλος του ευρώ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τον μικρομεγαλισμό του Αλέξη, που "καταγγέλοντας" θα αλλάξει άμεσα τον προσανατολισμό της Ευρωζώνης, τον έχουμε εμπεδώσει. Την παλαιοκομματική νοοτροπία την διαπιστώσαμε περίτρανα και σήμερα! Ο δημοσκοπικός πανικός έφερε στην επιφάνεια το πιο λαϊκίστικο και λασπολογικό πρόσωπο που θυμίζει περασμένες δεκαετίες.

Η πολιτική διαφθορά δεν ξεπερνιέται μόνο με εξεταστικές (όπως έχει αποδειχθεί στην πράξη!), ή με αποσπασματικά παχιά λόγια ενόψει εκλογών. Το καθολικό πόθεν έσχες των πολιτικών και η αναδόμηση των θεσμών είναι το ζητούμενο. Αν έχει κάποια πρόταση σε αυτό το πεδίο ας την κάνει τώρα, αλλιώς ας σωπάσει για πάντα! 
Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο λαός στις 6 Μαΐου ανάγκασε όλους -και στο εξωτερικό και στο εσωτερικό- να μιλούν για διαπραγμάτευση, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και εξέφρασε την πεποίθηση ότι «τη Δευτέρα οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα καθίσουν απέναντί μας στο τραπέζι».

Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, παρατήρησε χαρακτηριστικά, αλλά αν μας πουν σε όλα «όχι», σημαίνει ότι έχουν στόχο να εξοντώσουν το λαό και ότι θέλουν το τέλος της ευρωζώνης, υποστήριξε ερωτηθείς τι θα κάνει αν δεν γίνει τελικά αποδεκτό το πλαίσιο διεκδικήσεων του ΣΥΡΙΖΑ...

Αίσθηση τέλος, προκάλεσε η αναφορά του ότι κάποιοι άλλαξαν θέση και υπέγραψαν το μνημόνιο «κάνοντας κωλοτούμπες» επειδή «τους είχαν πιασμένους στις λίστες της Siemens. Δεν πρέπει να σας προκαλεί έκπληξη ... όλο το πολιτικό προσωπικό της χώρας ήταν στη λίστα της Siemens, δήλωσε για να σημειώσει με νόημα πως πρώτη απόφαση της κυβέρνησης Παπαδήμου ήταν ο εξωδικαστικός συμβιβασμός με Siemens. Στο σημείο αυτό ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δεσμεύθηκε ότι με κυβέρνηση Αριστεράς τελειώνει η διαφθορά και θα ξανανοίξει η υπόθεση της Siemens. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/elections/story?id=2193730

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS