Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - "Φωτιά και τσεκούρι" και χοντρή κόντρα ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Χειρότερο των "αντάρτικων" προτροπών Αμυρά που τρέχουν να αποκηρύξουν στο ΣΥΡΙΖΑ ενώ επίσημα προαλείφονταν για υποψήφιος βουλευτής, είναι οι ξεκάθαρες τοποθετήσεις του επίδοξου υπουργού της αριστερής διακυβέρνησης κ.Λαφαζάνη για έξοδο από το ευρώ. Άποψη που εκφράζει μεγάλο μέρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανεξάρτητα αν για κομφορμιστικούς εκλογικούς λόγους καταχωνιάστηκαν πρόσκαιρα όλες αυτές οι φωνές στα υπόγεια της Κουμουνδούρου! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Καλά κρατεί η προεκλογική κόντρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ με πεδίο αντιπαράθεσης να αποτελούν – αυτή τη φορά – οι απόψεις του κ. Ιφικράτη Αμυρά περι αντάρτικου πόλεων, τον οποίο όμως ο κ. Γιάννης Μιχελάκης χαρακτηρίζει ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Η απάντηση της Κουμουνδούρου ήταν άμεση και σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «Ο Ιφικράτης Αμυράς έχει τόση σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, όση έχει και η ΝΔ με την πραγματικότητα και την αξιοπιστία. Δηλαδή, καμία απολύτως».

Συγκεκριμένα, ο κ. Μιχελάκης κατήγγειλε ότι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα ο κ. Ιφικράτης Αμυράς, παρακινεί δημόσια μέσω βίντεο ομάδες πολιτών σε αντάρτικο πόλεων. Στο βίντεο ο κ. Αμυράς εμφανίζεται να ζητά από τους πολίτες να πάρουν όπλα, μαχαίρια και τσεκούρια και να προβούν σε πυρπολήσεις και καταλήψεις  (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=203046

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS