Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Το «ραντεβού» της ΝΔ με την πλατεία και τους… αναποφάσιστους

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ο τόπος χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση προσανατολισμένη σε βαθιές τομές στο κράτος και την οικονομία που θα μετατρέψουν τη χώρα σε μαγνήτη επενδύσεων αλλά και αναδόμηση του πολιτικού συστήματος με θεσμικές παρεμβάσεις. Είναι ιστορική ευκαιρία για αυτή την παράταξη να αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στη Νέα Μεταπολίτευση υπερβαίνοντας και τα δικά της διαχρονικά λάθη και παραλείψεις. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τεράστια κινητοποίηση στον «γαλάζιο» μηχανισμό για την πρώτη ομιλία Σαμαρά στην πλατεία Συντάγματος. Ρητορική κατά ΣΥΡΙΖΑ και επίκληση της σταθερότητας για τους αναποφάσιστους.

Η πρώτη ομιλία του Προέδρου της ΝΔ στην πλατεία Συντάγματος αποτελεί επί της ουσίας ένα ισχυρό “crash test” λίγο πριν την κάλπη τόσο για τον ίδιο όσο και για τον κομματικό μηχανισμό ο οποίος εδώ και ημέρες προετοιμάζεται πυρετωδώς για την αποψινή ομιλία με την οποία κλείνει η προεκλογική περίοδος.

Το οργανωτικό της ΝΔ, η ΟΝΝΕΔ τα στελέχη όλης της κομματικής πυραμίδας και οι «γαλάζιοι» δήμαρχοι έχουν κινήσει όλους τους μηχανισμούς για τη «μάχη» της εικόνας μία ημέρα μετά την κεντρική ομιλία του κ. Τσίπρα στο κέντρο της Αθήνας.

Η ΝΔ δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη συγκέντρωση αυτή που είναι και η πρώτη του κ. Σαμαρά στο συγκεκριμένο σημείο «αναφοράς» το οποίο δημιουργεί συνειρμούς από άλλες εποχές όπου το κέντρο της Αθήνας έκλεινε από το πρωί για τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=153838&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS