Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ , NEWS - Διεθνή - Αλβανία: Δολοφόνησαν μέλος επιτροπής εκλογικού κέντρου

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το Ευρωπαϊκό όνειρο της Αλβανίας χαμένο μέσα στις ανυπέρβλητες απολυταρχικές "παραδόσεις"! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Δολοφόνησαν μέλος επιτροπής εκλογικού κέντρου, έπειτα από λογομαχία με πολιτικά κίνητρα

 Στις κάλπες προσέρχονται από νωρίς το πρωί οι Αλβανοί που ψηφίζουν για να ανανεώσουν το κοινοβούλιό τους σε μια ψηφοφορία που υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αμφισβητηθεί και να βυθίσει τη χώρα σε πολιτική κρίση.

Περίπου 6.000 αστυνομικοί έχουν κινητοποιηθεί για να επιβλέψουν την καλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας, ωστόσο, δεν πρόλαβαν να αποτρέψουν την αιματηρή συμπλοκή δύο ανδρών στην πόλη Λατς, όπου ένα μέλος επιτροπής εκλογικού κέντρου, το οποίο ανήκε στο Σοσιαλιστικό Κίνημα Ολοκλήρωσης της αντιπολίτευσης, έχασε τη ζωή του και ένα άλλο τραυματίσθηκε έπειτα από λογομαχία με πολιτικά κίνητρα.

Η αστυνομία αναζητεί τώρα δύο άτομα για τη του 52χρονου, ενώ η αντιπολίτευση εκφράζει αυξανόμενη ανησυχία για εκλογικές παρατυπίες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Τις εκλογές παρακολουθούν από κοντά οι Βρυξέλλες, οι οποίες έχουν ήδη δύο φορές αρνηθεί να δώσουν το καθεστώς της υποψήφιας για ένταξη στην ΕΕ χώρας στην Αλβανία όπου, μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος, το 1990, τα εκλογικά αποτελέσματα αμφισβητούνται συστηματικά. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/world/article/288713/stis-kalpes-simera-oi-alvanoi-/

Share
Tags: ΔΙΕΘΝΗ , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS