Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Εξηγήσεις δίνουν οι οικονομικοί εισαγγελείς"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Φημολογείται ότι έχουν δοθεί συγκεκριμένα ονόματα κι ότι θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. Μακάρι! Αν μάλιστα υπάρξει και προσωποποίηση των πολιτικών παρεμβάσεων με ανάληψη των ανάλογων ευθυνών όλοι θα είμαστε ευτυχείς! Ας κρατάμε όμως μικρό καλάθι για να μην απογοητευόμαστε για μια ακόμα φορά! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Προφορικές εξηγήσεις στον εποπτεύοντα το οικονομικό έγκλημα, αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ν. Παντελή, έδωσαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, ενώ ακολουθεί η συνάντηση τους με τον αντεισαγγελέα Φώτη Μακρή, ο οποίος έχει αναλάβει τη διερεύνηση των αναφορές των δύο εισαγγελικών λειτουργών στην επιστολή παραίτησής τους.

Εντός των επόμενων ημερών ο κ. Μακρής αναμένει και το σχετικό υπόμνημά τους και μάλιστα, στο έγγραφο με το οποίο τους καλεί να δώσουν εξηγήσεις, θέτει τρία ερωτήματα:

1) Ποιά είναι τα τυχόν εμπόδια που συνάντησαν στο έργο τους ως οικονομικοί εισαγγελείς,
2) Σε ποιες από τις υποθέσεις που χειρίζονται συνάντησαν προσκώματα και
3) Τι εννοούν όταν αναφέρουν στην επιστολή παραίτησής τους ότι «δεν δεχόμαστε να είμαστε εισαγγελείς υπό απαγόρευση και καθ' υπαγόρευση... (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2115716


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS