Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Τη Δευτέρα 11 Ιουνίου το debate Σαμαρά - Τσίπρα

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τα ντιμπέιτ όσο καλά οργανωμένα και να είναι, όση ανάπτυξη επιχειρημάτων και να υπάρξει είναι περισσότερο μια άσκηση επικοινωνίας παρά ουσιαστικός πολιτικός διάλογος. Οι πολιτικές μάχες κερδίζονται κυρίως με την καθημερινή μάχη μέσα στην κοινωνία, με θέσεις και προτάσεις που αγγίζουν το μέσο πολίτη και δίνουν πρακτικές απαντήσεις σε ότι τον απασχολεί. Η ασάφεια λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ και οι θυμικές γενικολογίες του, μπορεί και να ευνοούνται από το επικοινωνιακό σκάκι. Ίδωμεν! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Για τη Δευτέρα 11 Ιουνίου ορίστηκε σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Real.gr το πολυσυζητημένο debate μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, ενώ δεν αναμένεται debate μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών.

Η επισημοποίηση της ημερομηνίας θα πραγματοποιηθεί σε συνάντηση που θα έχουν τις αμέσως επόμενες ημέρες οι εκπρόσωποι τύπου των κομμάτων Γιάννης Μιχελάκης και Πάνος Σκουρλέτης, ενώ τις έως τώρα επαφές μεταξύ των δυο πλευρών έχουν πραγματοποιήσει ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Γιάννης Μουρούτης και ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς.

Όπως έχει σημειώσει η Real News την Κυριακή το μέρος έχει βρεθεί από την πρώτη στιγμή και είναι το στούντιο της ΕΡΤ, ενώ «αγκάθια» αποτελούν η επιλογή των δημοσιογράφων αλλά και των όρων του debate. Οι δυο πλευρές αναμένεται να μην τηρήσουν κατά γράμμα τα όσα ίσχυαν στις προηγούμενες τηλεμαχίες και προσανατολίζονται να προτείνουν δημοσιογράφους οι οποίοι δεν προέρχονται απαραίτητα από τα τηλεοπτικά κανάλια. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=151047&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS