Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Τσίπρας προς G20: σταθερός ευρωπαϊκός προσανατολισμός

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τις Τετάρτες λοιπόν (ιδιαίτερα αν συνομιλούμε με Ευρωπαίους!) δεν προβαίνουμε σε μονομερείς κινήσεις. Τις Πέμπτες πάλι (ιδίως αν το κοινό είναι λαϊκό και εγχώριο) καταγγέλλουμε μονομερώς το μνημόνιο, καταργούμε όλους τους σχετικούς νόμους και διαβεβαιώνουμε ότι παρόλα αυτά κανείς δεν θα τολμήσει να σταματήσει την χρηματοδότηση. Διπολικό σύνδρομο λέγεται, αυτό!! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Διαβεβαιώσεις για τον απαρέγκλιτο ευρωπαϊκό προσανατολισμό του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ο επικεφαλής του κόμματος στους πρεσβευτές των χωρών-μελών του G20, στους οποίους παρουσίασε το πρόγραμμα διακυβέρνησης της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την κεντρική θέση του κόμματός του, ότι το μνημόνιο οδηγεί την Ελλάδα στην καταστροφή, και υπογράμμισε ότι το πρόγραμμα του κόμματος δεν οδηγεί τη χώρας σε έξοδο από την Ε.Ε. και την Ευρωζώνη, αλλά ότι αποτελεί τον μόνο δρόμο για την έξοδο από την κρίση και την μετατροπή της Ελλάδας σε ισότιμο και αξιοπρεπή εταίρο στην Ευρώπη, τονίζοντας, παράλληλα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η αριστερά του 21ου αιώνα, που επιδιώκει έναν σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία.

Επίσης, επαναλαμβάνοντας την πρόθεσή του να μην προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα επιδιώξει "μια συμφωνημένη λύση με τους εταίρους μας, αλλά μια τέτοια λύση πρέπει οπωσδήποτε να διακόψει τη συνεχιζόμενη καταστροφή, να σταματήσει την κάθοδο του ελληνικού ΑΕΠ, την αύξηση της ανεργίας, την περαιτέρω συμπίεση των αμοιβών εργασίας και των ζωτικών, για την υγεία του πληθυσμού και την ασφάλεια του κράτους, δαπανών". (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=102885

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS