Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Ευρωζώνη ώρα μηδέν

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τικ τοκ ο χρόνος τελειώνει βασανιστικά! Το μέγεθος της Ισπανίας δεν επιτρέπει μισόλογα και υπόνοιες λύσεων. Απαιτεί δραστικές παρεμβάσεις Το μεγάλο ερώτημα για εμάς είναι κατά πόσο μια στροφή στην γενικότερη προσέγγιση θα σημάνει θετικές εξελίξεις για την Ελλάδα ή ακόμα μεγαλύτερη απομόνωση και αποστροφή όταν μάλιστα ο λαϊκισμός και η ανευθυνότητα μοιάζει να έχει συνεπάρει το δημόσιο διάλογο σε ατραπούς που ελάχιστη σχέση έχουν με τη διεθνή διπλωματία και τη στρατηγική. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Έντονες γερμανικές πιέσεις προκειμένου να προσφύγει στον μηχανισμό διάσωσης δέχεται η Ισπανία η οποία από την πλευρά της ανθίσταται σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αναφέρουν στο Reuters πηγές της έκτακτης τηλεδιάσκεψης του G7 που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η τηλεδιάσκεψη είναι πιθανόν να εξελιχθεί σε σφυροκόπημα της Γερμανίας! Σφοδρή πίεση από τους εκπροσώπους των υπολοίπων χωρών του G7 αναμένεται να δεχθεί η Γερμανία, προκειμένου να λάβει μέτρα που θα ενισχύουν την ανάπτυξη και θα βοηθήσουν την ευρωζώνη, ανάφερε υψηλόβαθμη πηγή του G7 στο Reuters. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22770&subid=2&pubid=63665779

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS