Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - Τζ.Σόρος: Τρεις μήνες για να σωθεί το ευρώ

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Είναι γεγονός ότι οι δομικές αποφάσεις για το μέλλον του ευρώ συνεχώς καθυστερούν φέρνοντας την κατάσταση όλο και πιο κοντά στο σημείο μηδέν.. Σε αυτό το ασταθές περιβάλλον το βασικό ζήτημα για την Ελλάδα είναι αν θα αποφασίσει να εξαντλήσει τα περιθώρια εξεύρεσης μιας συνολικής Ευρωπαϊκής λύσης ή θα δώσει, σε όσους το επιθυμούν, την ευκαιρία να την αφήσουν εκτός παιχνιδιού επικεντρώνοντας την προσοχή τους στην Ισπανία με τη χρήση εργαλείων τα οποία διακαώς επιζητούσαμε. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Η Ευρώπη έχει τρεις μήνες για να σώσει το ευρώ, υποστήριξε ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρος, σύμφωνα με το κείμενο μιας ομιλίας του που έγινε το Σάββατο και δημοσιεύθηκε χθες στον επίσημο ιστότοπό του.

«Κατά την γνώμη μου, οι αρχές έχουν ένα παράθυρο τριών μηνών στην διάρκεια των οποίων θα μπορούσαν ακόμη να διορθώσουν τα σφάλματά τους και να αναστρέψουν τις τωρινές τάσεις. Λέγοντας αρχές, εννοώ κυρίως τη γερμανική κυβέρνηση και την Μπούντεσμπανκ, διότι σε μια κρίση οι πιστωτές έχουν την ισχύ και τίποτε δεν μπορεί να γίνει χωρίς την υποστήριξη της Γερμανίας», ανέφερε ο δισεκατομμυριούχος, άλλοτε ειδικός στις επιθέσεις εναντίον νομισμάτων. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=151097&catID=2

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS