Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Υποψήφιος για την Περιφέρεια το 2014 ο Τζιτζικώστας

Ούτε… χαραμάδα δεν άφησε σήμερα ανοιχτή ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, για ενδεχόμενη υποψηφιότητά του για το δήμο Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2014. Αντιθέτως, άφησε ορθάνοιχτη… πόρτα για υποψήφιος περιφερειάρχης.

Ο κ. Τζιτζικώστας έβαλε οριστικό τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να παίρνει το χρίσμα της ΝΔ για να βρεθεί απέναντι στον Γιάννη Μπουτάρη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

«Προσπαθώ να κλείσω οριστικά αυτή τη συζήτηση. Δε θα είμαι υποψήφιος για το Δήμο Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2014», απάντησε κατηγορηματικά ο κ. Τζιτζικώστας και συμπλήρωσε: «Μέχρι σήμερα δεν έμαθα να κυνηγώ καρέκλες. Αναλαμβάνω αποστολές».

Η συνέχεια των δηλώσεών του όμως ήταν ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, αφού ουσιαστικά προανήγγειλε την υποψηφιότητά του για τη διεκδίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και μάλιστα έδωσε και χρονοδιάγραμμα για τις επίσημες ανακοινώσεις…

«Την αποστολή που ανέλαβα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν μπορώ να την ολοκληρώσω σε ένα χρόνο από σήμερα… Επισήμως όμως γι’ αυτά θα μιλήσουμε από το ερχόμενο φθινόπωρο. Κυρίαρχος στόχος μας είναι η παραγωγή έργου κι όταν βλέπουμε ότι προχωράει το έργο στην Περιφέρεια τότε είμαστε πολύ ικανοποιημένοι», δήλωσε. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: VORIA.GR
http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=142146

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS