Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - BLOGS , NEWS - Blogs - Προβάδισμα ΝΔ - Ισχυρός ο Σαμαράς

Το πρώτο βαρόμετρο του ΣΚΑΙ και της Public Issue μετά τον ανασχηματισμό και την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση είχε αποκαλύψεις. Σύμφωνα με τους πολίτες, ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης από τα δύο κόμματα, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ έχει κατά πλειοψηφία αρνητικές αντιδράσεις σε ποσοστό 52%, ενώ μόνο ένα ποσοστό 23% αντιδρά θετικά σε αυτή την πολιτική κίνηση.

Στο βαρόμετρο φαίνεται πως οι πολίτες σε ποσοστό 34% θεωρούν καλύτερη κυβέρνηση, αυτή μετά από τη συνεργασία Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ, ενώ το 23% θεωρούν καλύτερη μία κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Και οι δύο πάντως αυτές πτυχές χάνουν από την απάντηση ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ που συγκεντρώνει ποσοστό 39%.

Στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής η ΝΔ συγκεντρώνει 28,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 27,5%, η ΧΑ είναι τρίτο κόμμα με 11%, 8% καταγράφει το ΠΑΣΟΚ, 7% η ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ, και 3% η ΔΗΜΑΡ που είναι στο όριο για την είσοδό της στη Βουλή. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα συγκεντρώνουν 8%...

Καταλληλότερος πρωθυπουργός εμφανίζεται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 41% και ακολουθεί ο κ. Τσίπρας με ποσοστό 30%, ενώ το 27% απαντούν Κανένας από τους δύο. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: NEWSIT.GR
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=220526&catid=9

Share
Tags: BLOGS , NEWS

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS