Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ , NEWS - Πολιτική - Παπούλιας: «Η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη είναι σημαντική για την Ελλάδα»

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Μια αλληλεγγύη άλλοτε καθυστερημένη, άλλοτε επιλεκτική και που άλλοτε την είχαμε υποσκάψει εμείς οι ίδιοι με την μεταρρυθμιστική μας ασυνέπεια. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Τη σημασία της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης στην κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η Ελλάδα, επεσήμανε στον Πολωνό ομόλογό του Μπρόνισλαβ Κομορόφσκι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους, το πρωί στη Βαρσοβία, όπου πραγματοποιεί διήμερη επίσημη επίσκεψη.

«Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Πρόεδρο Κομορόφσκι για την οικονομική κρίση που βιώνει η Ελλάδα. Οι Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα τα πιο αδύναμα στρώματα της κοινωνίας, δοκιμάζονται από την κρίση. Την περίοδο αυτή αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην αλληλεγγύη μεταξύ των ευρωπαίων εταίρων» είπε ο κ. Παπούλιας, αμέσως μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε ότι η συζήτησή τους αφορούσε τις περαιτέρω προοπτικές του ευρωπαϊκού σχεδίου, όπως αυτές διαμορφώνονται σήμερα, κάτω από την πίεση της οικονομικής κρίσης. (Διαβάστε περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=246138&catID=1

Share

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS