Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "Ομπάμα: «Θα είμαστε πάντα ΑΑΑ ό,τι και εαν λένε οι Οίκοι»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Ηθικοπλαστικό, ένεση εθνικής ανάτασης αλλά οικονομικά κοντόφθαλμο το διάγγελμα Ομπάμα. Τα προβλήματα του Δυτικού κόσμου πέρα από δημοσιονομικά είναι κυρίως δομικά σε σχέση με τον ανταγωνισμό του αναπτυσσόμενου κόσμου και χρειάζονται ριζικές αλλαγές σε παραγωγικό και διοικητικό  μοντέλο για να αντιμετωπιστούν. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...


Η αμερικάνικη οικονομία ήταν, είναι, και θα παραμείνει ΑΑΑ ανεξαρτήτως του τι λένε οι οίκοι αξιολογησης. Αυτό ανέφερε στο διαγγελμα του προς τον αμερικάνικο λαό ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαρακ Ομπάμα.

=Ο κ. Ομπάμα τόνισε ότι η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της χώρας οφείλεται στο πολιτικό αδιέξοδο που φάνηκε ότι θα έφτανε η Ουασιγκτον τις πρηγούμενες εβδομάδες, και τόνισε ότι θα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις προς τα αρμόδια σώματα για τη μείωση των ομοσπονδιακών ελλειμμάτων.

Τα προβλήματά μας είναι αντιμετωπίσιμα και ξέρουμε πώς να τα επιλύσουμε, διεμήνυσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Ο κ.Ομπάμα ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει τόσο οι Δημοκρατικοι όσο και οι Ρεπουμπλικάνοι να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να συνεργαστούν ούτως ώστε να πετυχουν οι δημοσιονομικοί στόχοι της χώρας.

Ο ίδιος θα προσφέρει τις δικές του προτάσεις για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. (Διαβάστε [περισσότερα...)

ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS