Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "«Ο Παπανδρέου άνοιξε το κουτί της Πανδώρας»"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Κανείς Ευρωπαίος πολιτικός δεν μπορεί να κατανοήσει τι νόημα έχει η αναμόχλευση της Ευρωπαϊκής πορείας της Ελλάδας, ζήτημα που έχει λυθεί εδώ και δεκαετίες! Πόσο μάλλον που αυτή γίνεται προσπάθεια να συνδεθεί εκβιαστικά με την πολιτική επιβίωση του κ.Παπανδρέου! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ο Γάλλος υπουργός Γεωργίας, Μπρινό λε Μερ, δήλωσε σήμερα πως ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Γιώργος Παπανδρέου "άνοιξε το κουτί της Πανδώρας", αναγγέλλοντας τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το σχέδιο στήριξης της χώρας του.

"Ο Έλληνας πρωθυπουργός άνοιξε ένα κουτί της Πανδώρας που είναι επικίνδυνο για το λαό του, επικίνδυνο για την Ελλάδα και επικίνδυνο για το σύνολο της ζώνης του ευρώ" δήλωσε ο Λε Μερ μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο France 2.

Για τον Λε Μερ, οι Ευρωπαίοι επικρίνουν βάσιμα την ελληνική κυβέρνηση "ότι παίρνει αποφάσεις που επηρεάζουν το σύνολο των άλλων ευρωπαϊκών χωρών, χωρίς να συμβουλευτεί προηγουμένως τις άλλες χώρες - μέλη της ευρωζώνης και τις άλλες χώρες - μέλη της Ευρώπης".

"Επιδείξαμε αλληλεγγύη προς τον ελληνικό λαό, προς την ελληνική κυβέρνηση", όμως "η αλληλεγγύη πρέπει να λειτουργεί προς αμφότερες τις κατευθύνσεις", υπογράμμισε με νόημα...


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/world/article/?aid=156169


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS