Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Πρωτοβουλία βουλευτών από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Τη στιγμή που εξελίσσεται μια συγκεκριμένη στρατηγική, σε τι στοχεύει μια μονομερής πρωτοβουλία κάποιων βουλευτών; Στην αυτοπροβολή ή στην ανάδειξη της ανασφάλειας για το πολιτικό τους μέλλον; Το σύνδρομο Καϊλή δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός δρόμος για την καταξίωση! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Κίνηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ βρίσκεται σε εξέλιξη ασκώντας πίεση για σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Οι βουλευτές συνυπέγραψαν χθες κείμενο που καλούσε τις ηγεσίες των δύο κομμάτων να προχωρήσουν σε αυτήν την κατεύθυνση.

Στο κείμενο επισημαίνεται πως εν μέσω αυτής της πολιτικής κρίσης, και προκειμένου να μη μετατραπεί σε εθνική κρίση, χρειάζεται συστράτευση για να διασφαλιστεί η θέση της χώρας μέσα στην Ευρωζώνη, να μην πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα, να διασφαλιστεί η δανειακή σύμβαση με μεγάλη πλειοψηφία και να εκταμιευθεί η 6η δόση.

Σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ντίνος Βρεττός, ένας εκ των βουλευτών που ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συνεργαστουν με τους συναδέλφους τους της ΝΔ για την κίνηση αυτή, μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 τόνισε ότι εάν η προσπάθεια για συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής ενότητας δεν ευοδωθεί, οι βουλευτές που συνυπέγραψαν χθες το non paper είναι έτοιμοι να «ξεπαγώσουν» την πρωτοβουλία τους, έχοντας αλληλοδεσμευθεί.

Το κείμενο συντάχθηκε αρχικά από μερικούς βουλευτές της ΝΔ και εν συνεχεία υπεγράφη από 18 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αποκάλυψε ο κ. Βρεττός. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=89509


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS