Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΔΙΕΘΝΗ - Διεθνή - "Η Ιταλία δέχεται εποπτεία ΔΝΤ και ΕΕ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το ένα μετά το άλλο πέφτουν τα Ευρωπαϊκά κάστρα κάτω από την πίεση των αγορών και της γενικευμένης περιοριστικής πολιτικής. Είχαμε πει εξαρχής ότι με αυτό το σκεπτικό, οι δομικές πολιτικές και οικονομικές πρωτοβουλίες ή θα ληφθούν πολύ αργά (χάσιμο αξιολόγησης ΑΑΑ από τη Γαλλία) ή δεν θα προωθούν ποτέ οδηγώντας την Ευρωζώνη στην αυτοδιάλυση! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Ελεγκτές από το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησε να έχει η Ιταλία, όσο αυτή θα προσπαθεί να πετύχει τους στόχους για τις μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό και στο ασφαλιστικό, που συμφωνήθηκαν με τους Ευρωπαίους ηγέτες την προηγούμενη εβδομάδα, αναφέρει πηγή της ΕΕ στο Reuters.

«Θα πρέπει να διασφαλίσουμε ότι υπάρχει αξιοπιστία με τους στόχους της Ιταλίας, ότι δηλαδή πρόκειται να τους πετύχει. Αποφασίσαμε να εμπλέξουμε και το ΔΝΤ στη διαδικασία εποπτείας, χρησιμοποιώντας τη δική του μεθοδολογία, και οι Ιταλοί απάντησαν ότι μπορούν να το ανεχθούν», δήλωσε ο Ευρωπαίος αξιωματούχος στο πρακτορείο, χωρίς να κατονομάζεται.

«Η Ιταλία δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εποπτεία, καθόλου, ακόμη και εάν εμπλέκεται το ΔΝΤ», δήλωσε ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι η Κομισιόν και το ΔΝΤ θα αναφέρουν ο καθένας ξεχωριστά για το πώς και το εάν η Ιταλία πετυχαίνει τους στόχους.


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=89490


Share


Tags: ΔΙΕΘΝΗ

0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS