Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Πολιτική - "Δεν θα μιλήσουν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το ότι ο Παπανδρέου έχει απολέσει την λαϊκή νομιμοποίηση ήταν δεδομένο εδώ και πολύ καιρό, αλλά το ότι έχει χάσει πλέον και την εσωκομματική νομιμοποίηση, επιβεβαιώνεται εκωφαντικά από το φόβο των διαφορετικών φωνών της κοινοβουλευτικής του ομάδας, που τόσο απροκάλυπτα επιχειρεί να φιμώσει! Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Δεν θα μιλήσουν τελικά το απόγευμα οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Την απόφαση αυτή έλαβε το Μέγαρο Μαξίμου, προβληματισμένο προφανώς από το εκρηκτικό κλίμα που επικρατεί.

Άγνωστο είναι εάν βουλευτές θα ζητήσουν τον λόγο, κάτι που θεωρείται φυσιολογικό να πράξουν αν αναλογιστεί κανείς τα όσα δηλώνουν δημοσίως.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, βουλευτές φέρονται αποφασισμένοι να παραμείνουν επιδεικτικά στο εντευκτήριο ή το καφενείο της Βουλής, διαμαρτυρόμενοι γιατί δεν παίρνουν τον λόγο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλοι βουλευτές ζήτησαν από το Μέγαρο Μαξίμου να μην υπάρξουν ομιλίες, ώστε να μην υπάρχει ένταση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Ο πρωθυπουργός θα δεσμευτεί ότι οι βουλευτές θα μιλήσουν σε νέα συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εντός του Νοεμβρίου.

Κείμενο για τους G20

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα πάντως συγκεντρώνει υπογραφές κάτω από κείμενο, το οποίο θα αποσταλεί στους G20 που συνεδριάζουν στις 3 Νοεμβρίου.


ΠΗΓΗ: REAL
http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=102140&catID=11


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS