Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνία - "Μπαράζ ληστειών στην Αττική"

Καθημερινό φαινόμενο αποτελούν πλέον ληστείες και κλοπές εν μέσω κρίσης, αυξάνοντας τα κρούσματα εγκληματικότητας στην πρωτεύουσα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, προκαλώντας το φόβο των πολιτών.

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 8 ληστείες σημειώθηκαν στην Αττική χθες το βράδυ, ενώ δύο εμπρησμοί σημειώθηκαν και στο Γύθειο.

Στην Αθήνα, οδός Δημητρακοπούλου, άγνωστος δράστης διέρρηξε όχημα, όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη ο οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει και ο δράστης στην προσπάθειά του να διαφύγει τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο θώρακα.

Επίσης, στην οδό Φραντζή, άγνωστος εισήλθε σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας και με την απειλή όπλου αφαίρεσε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στο Βύρωνα, Λεωφ. Καρέα, δύο άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο χρηματικό ποσό.

Στον Πειραιά, στην οδό Π. Μυρτιδιώτισσας, άγνωστος με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από υπάλληλο της εταιρείας «ΤΡΑΜ Α.Ε.», άγνωστο χρηματικό ποσό, προερχόμενο από εισπράξεις της εταιρείας.

Στη Γλυφάδα, οδός Γεννηματά, άγνωστος δράστης εισήλθε σε σούπερ μάρκετ και με την απειλή όπλου, αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: CITYPRESS
http://www.citypress.gr/index.html?action=article&article=89483


Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS