Μετάφραση

English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Αρχείο

You Are Here: Home - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ , NEWS - Οικονομία - "Αγωνία για τις αποφάσεις της ΕΕ"

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ - Το ζήτημα είναι εξαιρετικά απλό, όταν δεν εθελοτυφλείς! Κανένα πρόγραμμα λιτότητας δεν πρόκειται από μόνο του να σώσει την Ελλάδα, ούτε να την καταστήσει πιο ελκυστική στους επενδυτές. Χρειάζονται δομικές μεταρρυθμίσεις, αλλαγή λειτουργίας του κράτους, άνοιγμα της οικονομίας στον ανταγωνισμό και κυρίως αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που θα δώσουν μια νότα αισιοδοξίας και ανάκαμψης. Αλλιώς η κατάθλιψη μπορεί εύκολα πλέον να μετατραπεί σε πλήρως κατατονική μη αναστρέψιμη κατάσταση. Διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ...

Στις κρίσιμες διαπραγματεύσεις η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο -ο οποίος ταξίδεψε ειδικά για τον σκοπό αυτό στη βελγική πρωτεύουσα- τον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής διαπραγματευτικής ομάδας όπως ο πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Ζανιάς.

"Απέναντι" στην ελληνική αποστολή, θα βρίσκονται οι 16 υπουργοί Οικονομικών των υπολοίπων χωρών μελών της ευρωζώνης και ο επίτροπος της Κομισιόν για οικονομικά και νομισματικά θέματα, Όλι Ρεν. (Διαβάστε περισσότερα...)


ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
http://www.protothema.gr/economy/article/?aid=178371
\
Share


0 σχόλια

Leave a Reply

SYNC BLOGS